Prisgaranti

 

Vi er altid de billigste! Har vi mod forventning overset en prisændring, der gør at en af vores kollegaer, er blevet billigere, så får du selvfølgelig varen til samme pris!

Hos Trenddeal kæmper vi altid for at vores kunder får de mest attraktive priser. Derfor gør vi et stort stykke arbejde i at undersøge markedet, og regulerer løbende vores priser, således at du som kunde altid kan være sikker på skarpe priser hos trenddeal.dk

Skulle du imod forventning se et af vores produkter billigere et andet sted, matcher vi altid prisen!

For at sikre en fair sammenligning af prisen og prismatch, er der enkle krav som skal være opfyldt:

Det pågældende produkt skal være på lager hos os og i virksomheden, vi prismatcher.
Garantien er kun gældende for produkter og virksomheder, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
Der skal foreligge en dokumentation for den billigere pris, dette skal være et direkte link til produktet på konkurrentens side.
Varen skal være nøjagtig den samme, herunder producent, farve, antal enheder pr. produkt osv.
Prisgarantien gælder ikke tilbud der kræver en form for medlemsskab eller nogen form for betaling for at få adgang til tilbuddet.
Tilbud og specialtilbud herunder f.eks. åbningstilbud, kø tilbud eller tilbud med et begrænset antal er ikke omfattet af prisgarantien.
Er du så heldig at vi har overset en vare i vores prismatch, så ring til os på 22995413 og henvis til vores prisgaranti. Den pågældende medarbejder vil så vejlede dig i hvordan du opnår din prismatch.

Føler du det er nemmere at sende en mail, er du mere end velkommen til dette. Vi kan træffes på support@trenddeal.dk.